Projektjeink

A projektek megalkotásakor nem titkoltan olyan ingatlanok létrehozása lebegett a szemünk előtt, amelyek tökéletesen alkalmasak akár hosszabb nyári vakációkra is. Magas minőségű, mégis megfizethető és közben az évközbeni fenntartása és üzemeltetése is megoldható.

Villa Coral

A beruházás keretében összesen 8 db lakás kerül kialakításra, két különálló 4 lakásos épületben. Az épülő ingatlanok 37-71 m2 közötti méretűek, a leginnovatívabb építészeti megoldásokkal és prémium anyaghasználattal készülnek.
A projekt lakásai nemcsak kényelmes nyaralók, de kiváló befektetési lehetőséget, folyamatos értéknövekedést és magas bérbeadásból származó hozamot biztosítanak leendő tulajdonosaiknak.

Már csak 1 apartman elérhető

Villa 7

Az újonnan induló Villa 7 projektünk lakásai magas hozamokkal és kiemelkedő értéknövekedéssel kecsegtetetnek a leendő tulajdonosaik számára.

  • 7 lakásos társasház
  • Lakásonként saját kertkapcsolat vagy saját tetőterasz
  • Közvetlen belvárosi lokáció
  • 8 perc kényelmes séta a sziget legnépszerűbb strandja

Minden apartman elkelt!

Villa Palms

Mi sem bizonyítja tökéletesebben a Villa Palms központi elhelyezkedését, hogy a projekt 100 méteres körzetében, egyaránt található szupermarket, pékség és kávézó.

Ezen felül kifejezetten közel helyezkedik el Vir sziget nyüzsgő városközpontjához, éttermeihez, kávézóihoz és a Plaža Jadro központi, kiépített, szolgáltatásokkal teli, lassan mélyülő kavicsos strandjától is kellemes, pár perces sétára található.

A Villa Palms projekt összesen 11 lakásból áll, mely 3 db önálló apartmanházból tevődik össze.

Minden apartman elkelt!

Villa Luna

A Villa Solus és Villa Trokut projektektől teljesen eltérően, a Villa Luna Vir sziget nyüzsgő városközpontjától, éttermeitől, kávézóitól és a Plaža Jadro központi, kiépített, szolgáltatásokkal teli, lassan mélyülő kavicsos strandjától kellemes, pár perces sétára található.

A két lépcsőházban, összesen 8 apartman kapott helyet 2 szinten. Mindegyik apartmanhoz saját terasz és egy darab kültéri parkolóhely is tartozik. Az emeleti apartmanok álomszép, tengerre néző örökpanorámával rendelkeznek.

Az exkluzív, közös tetőteraszon 2 darab jacuzzi, illetve számos nyugágy és kerti bútor szolgálja a felhőtlen pihenést.

Minden apartman elkelt!

Villa Trokut

A Villa Trokut egy 3 emeletes, 6 apartmanból álló épület. Minden lakáshoz tartozik egy saját terasz, amely tengerre néző panorámával rendelkezik.

A lakásokhoz tartozó közös tetőterasz, amely a Villa Trokut különlegessége, 360 fokos örökpanorámával rendelkezik.

Valamint minden lakáshoz egy saját parkoló tartozik, az épület előtt.

Minden apartman elkelt!

Villa Solus

A lakások tervezésekor a minél nagyobb hasznos tér kialakítása lebegett a szemünk előtt, amely jól használható akár kisgyerekes párok, családok számára is.

A lakások, együttesen 52 négyzetméter nagyságúak, a terasszal együtt. A lakásokhoz tartozó közös tetőterasz, amely a Villa Solus különlegessége, 360 fokos örökpanorámával rendelkezik. Az exkluzív közös tetőteraszon helyet kapott egy jacuzzi is illetve, számos nyugágy, kerti bútor a felhőtlen pihenést szolgálva.